Welkom op mijn site

Mijn naam is Tim Lutjeboer en ik ben negentien jaar oud. Ik woon samen met mijn moeder, vader en twee zussen in het dorpje Sassenheim dat is vlak bij Leiden. 

Ik doe de opleiding ondernemend meubelmaker/ scheeps-interieur bouwer, dit is een vier jarige opleiding. Het leuke aan deze opleiding vind ik dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en hiervoor wordt ook de ruimte gegeven op mijn school. Ook vind ik het leuk dat ik veel verbindingen eerst met de hand leer te maken, om het gevoel voor het hout te krijgen en daarna pas machinaal de verbindingen te gaan maken. In mijn tweede leerjaar ga ik een richting kiezen waarop ik mij meer wil specialiseren en in het derde en in het vierde leerjaar ga ik deze richting leren. Ik kan kiezen uit ontwerpen, renoveren, botenbouw en  Meubelmakerij. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en zal hier aan het einde van het jaar voorlichtingen over krijgen en zal dan een keuze maken. Op deze site zet ik mijn werkstukken die ik op school heb gemaakt. 

Op deze opleiding krijg ik in het derde jaar scholing om een eigen onderneming op te zetten. Deze heb ik al opgericht namelijk Tim Lutjeboer Design. Ik maak vooral producten met de laser-snijder, hiermee maak ik ook de BiosensorBox en chique naamplaatjes voor op congressen of symposiums. Ik werk ook in opdracht, bent u geïnteresseerd? Ga dan even naar het kopje contact en vul het formulier in. Samen kijken we naar een oplossing en zal ik met veel plezier aan de opdracht beginnen. 

Ook staan mijn eigengemaakte meubels in mijn shop op Etsy. Ben je nou benieuwd wat ik heb gemaakt, kijk dan even rond op mijn site of op Etsy. 

https://www.etsy.com/nl/shop/timlutjeboerdesign